divendres, 4 de maig del 2012

EXCURSIÓ A LA SAGRADA FAMÍLIA - Cicle Superior


Excursió a la sagrada família
Notícies de l’escola

Hola, som el Joan i la Berta de l’equip Fox FM i avui us explicarem la nostra visita a la Sagrada Família de Barcelona.

El passat divendres 17 de febrer els alumnes de cicle superior vam fer una visita a la Sagrada Família de Barcelona, la principal obra de Gaudí. Vam gaudir d’una guia durant tot el viatge cap a Barcelona, la Flora, que ens va anar explicant curiositats sobre Gaudí, Güell ( el burgès que va contractar Gaudí per fer el Parc Güell ) i altres curiositats dels edificis de Gaudí. 

La visita a la Sagrada Família va ser molt entretinguda i interessant. Ens vam dividir en dos grups, el de cinquè i el de sisè, i dos guies diferents ens van guiar per la Sagrada Família explicant-nos moltes curiositats sobre l’edifici. Vam veure una imitació de l’habitació de Gaudí, que havien reproduït gràcies a unes fotos. També ens van explicar que tots el dibuixos i esbossos que Gaudí havia fet de la Sagrada Família es van cremar tots en un incendi, i gràcies a les maquetes de guix de Gaudí, avui es pot continuar construint la Sagrada Família. Vam estar mirant tots els detalls de les façanes de la Passió i del Naixement i el guia ens va dir que Gaudí només havia vist construïda la façana del Naixement, ja que va pensar que volia veure construïda la més alegre. La façana de la Passió va ser construïda per l’artista Subirachs.
Després de fer l’agradable visita vam anar a dinar al Parc Güell, i de camí, vam passar pel Passeig de Gràcia i la Flora ens va anar ensenyant tots els edificis d’interès com exemple: la Casa Batlló, la Casa Ametller i la Pedrera, que en realitat es diu Casa Milà, però rep aquest nom perquè quan la construïen la gent deia que semblava una pedrera. Després d’haver dinat al Parc Güell ens vam passejar pel Parc i ens vam fer una foto de grup davant del Drac de Gaudí.
Ens ho vam passar molt bé!!!!!










Fins aquí les notícies de l’escola. Fins la setmana que ve! Joan i Berta
Equip Fox FM

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada