divendres, 4 de maig del 2012

SÀLIX I ELS SENTITS - P5


Notícies del l’escola

Els alumnes de P5 descobreixen els cinc sentits

Hola, som el Carles i la Berta de l’equip Fox FM i avui us explicarem el que van fer el passat dijous 19 de febrer els alumnes de P5. Durant uns quants mesos els alumnes de P5 de l’escola han estat treballant i descobrint els cinc sentits gràcies al projecte “Sàlix i els cinc sentits”.
Els nens han treballat els cinc sentits jugant i passant-s’ho bé, cosa que és molt positiva. Han après perquè serveix cada sentit i com es diu. Com ja hem dit, el passat dijous van fer la festa de cloenda del projecte al congost de Manresa. La professora de P5 ens ha explicat que en el projecte hi participaven diferents escoles del Bages i que totes van anar a la festa. Van repartir les escoles en diferents grups. A cada escola li tocava ser un sentit diferent. A l’escola Joventut li va tocar ser la vista. Cada sentit tenia un monitor, que els hi explicava als nens el que havien de fer en cada moment, si s’havien de moure pel congost o si havien de fer algun moviment. El Sàlix, el personatge que els ha ajudat a conèixer els cinc sentits, va estar tota l’estona a l’escenari i va ser l’encarregat de dur la festa. Van ballar i jugar durant molta estona i s’ho van passar molt bé. A més, els van regalar un ull gegant, que significa el sentit que van representar durant la festa de cloenda. L’ull l’han col·locat a l’aula de P5.




Fins aquí les notícies de l’escola. Tornarem la setmana que ve amb altres notícies d’interès. Fins la setmana que ve!!! Carles i Berta

Equip Fox FM                             Abril 2012

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada