divendres, 4 de maig del 2012

SANT JORDI 2012


Sant Jordi 2012

Hola, som el David i la Berta de l’equip Fox FM de cicle superior i avui us explicarem com vam celebrar la festa de Sant Jordi a l’escola.
Els nens i les nenes de 6è de primària vam muntar unes paradetes al passeig on hi veníem roses, plantes i llibres. Els de 6è vam estar a les paradetes per torns. El primer torn va estar de les 9 a un quart de 12 i el segon torn d'un quart de 12 a dos quarts d’una. A les paradetes cada nen tenia una tasca determinada. Hi havia tres nens encarregats de les plantes, tres de les roses i tres dels llibres. A les roses hi havia l’encarregat de comptar quan diners havia de pagar el client, el que cobrava i tornava el canvi i el que anava polvoritzant amb el polvoritzador les roses perquè es mantinguessin fresques. En les plantes hi havia el que cobrava, el que polvoritzava i el que apuntava en un full de paper quines plantes havien venut. En els llibres hi havia el que comptava, el que cobrava i el que apuntava en un full els llibres que havien venut i el seu preu. Al migdia, els alumnes no podien atendre la gent i a la parada hi van estar alguns pares i mares. Durant el matí els alumnes de l’escola van visitar les paradetes i van triar uns quants llibres per l’import de 40 euros per a la seva classe. Hi va haver alguns alumnes que van portar diners i també van poder comprar el seu llibre de Sant Jordi. També es podien reservar els llibres i anar-los a recollir després.
Esperem que us hagi agradat la nostra explicació sobre la festa de Sant Jordi. Tornarem la setmana que ve amb altres notícies d’interès.





 

David i Berta          Equip Fox FM       Abril 2012

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada